2018-02-03 10:00 - | Rendezvény

Pannonhalmi Gyalogtúrák - Disznótour

Ha sok volt a disznótor, itt van a DISZNÓTOUR!
 


KEDVES TÚRABARÁTOK!

DISZNÓTOUR névvel február 3-án várunk mindenkit szeretettel az év első PANNONHALMI GYALOGTÚRÁJÁN!

Fontos információk a programunkról:

Ahogy a tavalyi évben, idén is várunk Benneteket egy izgalmas téli túrával! Február 3-án, szombaton Ravazdon, a „Lukashorog tetején” gyülekezünk, ahonnan az ott elterülő ravazdi erdőben teszünk túrát, közben pedig a „Disznóskert” lakóival ismerkedünk meg.

Az új gyülekezőpontot a Diana büfé mellett elhaladva felfelé a horgon keresztül lehet elérni, ahol parkolásra is lesz lehetőség. Azoknak akik busszal érkeznek, „Ravazd autóbusz-fordulóig” kell jegyet váltani. Innen kb. 10 perc sétával közelíthető meg a gyülekezőhely, amit táblákkal is jelölünk! Győrből 8:45 kor indul busz, Pannonhalma Takarékszövetkezettől 9:18-kor. (Kérjük a pontos menetrendekről mindenki maga is informálódjon!)

A részvétel továbbra is ingyenes (adományt elfogadunk, melyet a következő túráinkra használunk fel), de kötelező regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓT 2018. JANUÁR 16-TÓL FEBRUÁR 2-IG (vagy ameddig szabad helyek lesznek) FOGADUNK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN, ÉRKEZÉSI SORRENDBEN a Tourinform irodában személyesen; telefonon a +36 96 960 072 telefonszámon; a pannonhalma@tourinform.hu e-mail címen; vagy a Tourinform Pannonhalma hivatalos Facebook oldalon, de itt kizárólag privát üzenetben! Sikeres regisztrációnak csak az számít, amiről visszaigazolás érkezik!!!

FONTOS!
Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy eddig mindegyik túránkra nagyon nagy volt az érdeklődés. Mivel azonban a résztvevők száma korlátozott, hogy a túráink színvonalát megőrizhessük, valamint a túratársakra, és a szervezőkre való tekintettel szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy mielőtt
jelentkezik az alábbiakat vegye figyelembe, mert:

NEM ERŐSZAK A DISZNÓTOUR!:)

A túra általános fizikai állóképességet igényel! A KORÁBBI TAPASZTALATOKAT FIGYELEMBE VÉVE 6 ÉVEN ALULI GYERMEKEKNEK A RÉSZVÉTELT NEM AJÁNLJUK!

A túrán kényelmes tempóban haladunk, de GYALOGOLUNK ÉS NEM ANDALGUNK!

FEBRUÁRBAN HIDEG IDŐ IS LEHET, de azt valljuk, hogy nincs rossz idő, csak felkészületlen túrázó!

A VISSZAÉRKEZÉS IDŐPONTJÁT SAJNOS PONTOSAN NEM TUDJUK KISZÁMOLNI, így érdemes a programra a napot rászánni!

AMENNYIBEN REGISZTRÁLTÁL, DE MÉGSEM TUDSZ ELJÖNNI, KÉRJÜK, HOGY MIELŐBB JELEZD FELÉNK, hogy más jöhessen helyetted!

Bármilyen kérdés esetén keresd a Tourinform irodát!!!
Mindenkit szeretettel várunk egy újabb kalandra!

Oszd meg másokkal is!