2017.07.26. | Önkormányzati hírek

III. Pannonhalma Campus

Pannonhalma Város Önkormányzata és a Pannonhalma és Térsége Fejlesztéséért Alapítvány idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Pannonhalma Campust.  Az egy hetes program során a résztvevő egyetemisták a közreműködő mentorok és szakértők segítségével a Gesztenyés Horog tervezett megújítását segítették ötleteikkel. 
 


A Pannonhalma Campus keretében 3 fejlesztési koncepció és látványtervek készültek a területre az alábbi tematikák mentén, amelyek felhasználásával az önkormányzat előkészíti a Gesztenyés Horog felújítását:


Időkapu


https://www.dropbox.com/sh/iatdaxd1jf1b0r9/AABjo08xnq4v3xGF4x5zM02sa?dl=0


Íz, fény, hang és felismerés


https://www.dropbox.com/sh/lyeynvjcpc5rr17/AACgr5hIl3DXfNIzfBoopYRda?dl=0


Titkos ösvény

https://www.dropbox.com/sh/krt330g7ju4hxl4/AACanE2hZo53NyfkyNTVF1SFa?dl=0


További információk: www.facebook.com/PannonhalmaCampus


A rendezvény támogatói:

 

 

 

 

 

III. Pannonhalma Campus
Oszd meg másokkal is!
Kapcsolodó esemény
III. Pannonhalma Campus
III. Pannonhalma Campus2017-07-10 | Pannonhalma
A mai nap harmadik alkalommal vette kezdetét a Pannonhalma Campus, melyre az ország számos egyeteméről és főiskolájáról érkeztek hallgatók. Az idei téma a Gesztenyés-horog rehabilitációja és fejlesztése. Egy héten keresztül 3 csoportban dolgoznak a fiatalok, akik szombat délután prezentálják majd közösen készített tervüket. A Campus ideje alatt 3 alkalommal a város lakosságát és az érdeklődőket is szívesen látjuk Campus kísérő rendezvényeire, a Térmozi vagy a Pannon Esték valamely előadására.