Védőnői tájékoztatás a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan
2020.03.25. | Intézményi hírek
Tisztelt Szülők! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az országos tisztifőorvos utasítására 2020.03.18-tól visszavonásig, a védőnői ellátás csak távkommunikációval folytatandó.

Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan
2020.03.23. | Intézményi hírek
Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatosanTisztelt Pannonhalmiak! A koronavírus járvány terjedésének lassítása érdekében a pannonhalmi Játék-Vár Óvoda és Bölcsőde intézményben a gyermekfelügyelet a mai naptól  szünetel, az óvoda és a területén található játszótér is zárva tart.

A Pannonhalmi Szociális és Gyermekjóléti központ ügyfelfogadása átmenetileg szünetel
2020.03.20. | Intézményi hírek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal tájékoztatója a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan
2020.03.19. | Intézményi hírek

A Pedagógiai Szakszolgálatnál személyes találkozóra jelenleg nincs lehetőség
2020.03.18. | Intézményi hírek
Kedves Szülők! A rendkívüli körülményekre való tekintettel ellátásainkat át kellett alakítanunk, mivel személyes találkozóra jelenleg nincs lehetőség. Az otthoni gyakorlás folytatásához felajánljuk segítségünket. Amennyiben igénylik, lehetőség van konzultációra email-en, telefonon keresztül. További információkért keressék a gyermekükkel foglalkozó szakembert! A konzultációra hétfőtől péntekig 8-16 óráig van lehetőség.

Pedagógiai Szakszolgálat Pannonhalmi Tagintézményének tájékoztatója a koronavírussal kapcsolatosan
2020.03.18. | Intézményi hírek

A Pannonhalmi Szent Benedek Iskola tájékoztatása a tantermen kívüli munkarend bevezetéséről
2020.03.15. | Intézményi hírek
A Pannonhalmi Szent Benedek Iskola tájékoztatása a tantermen kívüli munkarend bevezetéséről Tisztelt Szülők! Rendkívüli helyzetben rendkívüli felelősségre és együttműködésre van szükség valamennyi érintett fél: pedagógus, szülő és tanuló részéről. Az előttünk álló időszakban jelentősen átalakul korábbi életvezetésünk, magatartási formánk, időbeosztásunk, munkahelyi jelenlétünk.

Tájékoztató vérvételi rendszer változásáról
2020.01.21. | Intézményi hírek
Tájékoztató vérvételi rendszer változásárólLakossági tájékoztató! Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szent Márton Járóbeteg Központban a labor vérvételi szolgáltatásunk keretében január 22. naptól átállunk a sorszám alapján történő kiszolgálásra.

Lakossági tájékoztatás a Takarékszövetkezetek és a Takarékbank Zrt. egyesülésével kapcsolatban
2019.10.15. | Intézményi hírek
Tisztelt Lakosság! Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a takarékszövetkezeti szektor átalakításának legjelentősebb állomásaként 2019. október 31-én tizenegy takarékszövetkezet és két bank* egyesül a Takarékbank Zrt-ben.

Hulladékudvar ÚJ nyitvatartása
2019.03.22. | Intézményi hírek
    Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a pannonhalmi hulladékudvar 2019. április 1. napjától az új nyitvatartási rendje a következőképpen alakul:

Közlemény - az óvodai beiratkozásról a 2019/2020-as tanévre
2019.03.19. | Intézményi hírek
Közlemény - az óvodai beiratkozásról a 2019/2020-as tanévreHIRDETMÉNY Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2019/2020-as nevelési évre az ÓVODÁS KORÚ GYERMEKEK a Pannonhalmi Játék-Vár Óvoda és Bölcsőde intézménybe a következő időpontokban történik:

Hulladékudvarokban veszélyes hulladék átvétel fogadása
2019.02.13. | Intézményi hírek
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Győri Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás az alábbi értestést küldte meg önkormányzatunknak, a Hulladékudvarokban hulladék átvétel fogadásával kapcsolatosan:

Újra nyitva a Könyvtár!
2018.09.03. | Intézményi hírek

KSH Rugógyár Bt. (Nyúl) munkatársat keres
2018.08.01. | Intézményi hírek
Rugóacél feldolgozással foglalkozó vállalat megnövekedett termelési volumen miatt új munkatársakat keres nyúli üzemébe, betanított munkakörbe

Pályázat kertész-karbantartó munkakör betöltésére
2018.02.27. | Intézményi hírek
Pannonhalmi Játék-Vár Óvoda és Bölcsőde  pályázatot hirdet kertész-karbantartó  munkakör betöltésére. 

Hulladékudvarokban hulladék átvétel felfüggesztése
2017.07.13. | Intézményi hírek
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az alábbi értestést köldte meg önkormányzatunknak, a Hulladékudvarokban hulladék átvétel felfüggesztésével kapcsolatosan:

Hulladékudvarokban hulladék átvétel felfüggesztése
2017.04.12. | Intézményi hírek
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az alábbi értestést köldte meg önkormányzatunknak, a Hulladékudvarokban hulladék átvétel felfüggesztésével kapcsolatosan:

Hulladékudvar nyári nyitvatartása
2017.03.20. | Intézményi hírek

Esztétikai lézercentrum Pannonhalmán
2016.04.04. | Intézményi hírek
Januártól egy új minőségi szolgáltatással bővült a pannonhalmi egészségügy, megnyitotta kapuit a Pannonderm Esztétikai Lézercentrum. A pannonhalmi Szent Márton Járóbeteg Központ terültén találálható esztétikai bőrkezelésekre fókuszáló új szolgáltató jelenleg a bőr regenerálására, fiatalítására esztétikai célú kezelésére koncentrál, de a közeljövőben további kezelésekkel bővítik a palettát.

Városi Könyvtár - zárva tartás
2015-01-16 | Intézményi hírek