2019.08.28. | Önkormányzati hírek

Iskolakezdési támogatás általános és középiskolai tanulók részére

Lakossági tájékoztató az önkormányzati iskolakezdési támogatásról.  
 


T i s z t e l t   S z ü l ő k !


Önkormányzatunk Képviselő-testülete 2019. augusztus 27-i ülésén módosította az iskolakezdési támogatásról szóló 19/2018. (IX.14.) rendeletét, melyben a pannonhalmi általános iskolában tanulók mellett, támogatásban részesíti a pannonhalmi lakóhellyel rendelkező, középfokú oktatási intézmény nappali tagozatán tanuló gyermekeket is, az első szakképesítés vagy érettségi megszerzéséhez szükséges tanulmányok időtartamára.

Az iskolakezdési támogatás összege is módosult: mind az általános iskolában, mind a középfokú oktatási intézményben tanulók részere egységesen 10.000 Ft/gyermek.

A támogatás iránti igényt mind az általános iskolában, mind a középfokú oktatási intézményben  tanulók esetében a rendelet melléklete szerinti nyomtatványon kell benyújtani a Polgármesteri Hivatalban szeptember 30-ig, azzal az eltéréssel, hogy a középfokú oktatási intézményben tanulóknak a kérelemhez a tanulói jogviszony igazolását is csatolniuk kell.    

A kérelem nyomtatvány letölthető a www.pannonhalma.hu honlapról, illetve kérhető személyesen  a Pannonhalmi Polgármesteri Hivatalban.


Pannonhalma, 2019. augusztus 28.                         


                                                                            Tisztelettel: 

                                                                                                            Bagó Ferenc
                                                                                                            Polgármester

1. számú melléklet az iskolakezdési támogatás szabályairól szóló 17/2019. ( VIII.28.) számú önkormányzati rendelethez.     doc. formátum                          

1. számú melléklet az iskolakezdési támogatás szabályairól szóló 17/2019. ( VIII.28.) számú önkormányzati rendelethez.   pdf. formátum                                                    

Iskolakezdési támogatás általános és középiskolai tanulók részére
Oszd meg másokkal is!